Gå vidare till innehåll

Har du koll på trenderna 2018?

Protest-design, gröna och hälsosamma aspekter tillsammans med hantverkets beigea och patinerade verk. Möt trendexperten Stefan Nilsson, som rest klotet runt och tittat på lanseringar, nya butiker och allsköns lifestyle. Han vet vad som gäller för 2018!

Den 31 januari kommer ”Trendstefan” till Mercedes-Benz Pop-Up Store och berättar om de fem stora trenderna som ryms under designnamn som Westwood Effect, CMYK Smack, Baroque Baby, Dust och Saturday Satori.
ska%cc%88rmavbild-2018-01-23-kl-12-59-44
Stefan ”Trendstefan”Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. Konstant på resande fot för att spana efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat vi drömmer om. 2006 initierade han Designbloggarna, en samlingssajt för engagerade och intresserade designbloggare. Ambitionen är att ge designbloggare en gemensam plattform för att diskussion om olika sorters design.

Plats: Mercedes-Benz Pop Up Store, Regeringsgatan 65, hörnlokalen.
Datum: Onsdagen den 31 januari
Tid: 18.00 – ca 20.00 Anmälan görs till: ulrika.gorefalt@plodder.se  (ange ev allergier). Begränsat antal platser. Fri entré.

trenddagen_01 trenddagen_04 trenddagen_02

 

 

Vill du få liknande artiklar direkt till din email i framtiden?
Prenumerera här

Läs mer

7 augusti, 2018 / Evenemang
7 juni, 2018 / Pop-Up Store
5 juni, 2018 / Pop-Up Store
22 maj, 2018 / Pop-Up Store