Gå vidare till innehåll

En kväll i modets tecken med sommarens hetaste kläder

Kom till Mercedes Pop-Up Store och låt dig inspireras av modestylisten och butiksinnehavaren Karoline de la Concha och influencern Tyra-Stina Wilhelmsson, modebloggerska på Metro Mode. Ta del av sommarens hetaste plagg från Britt Sisseck, Stine Goya, Rodebjer, Ganni, Little Liffner mfl.
Låt Karoline och Tyra-Stina guida dig och ge dig de bästa tipsen för att fräscha upp din sommargarderob.

karolinedelaconcha_about

 

Dag: Onsdagen den 9 maj
Tid: 18-20
Plats: Mercedes Pop-Up Store på Regeringsgatan 65, ingång på hörnet.
Anmäl dig till ulrika.gorefalt@plodder.se

Det blir en härlig kväll i modets tecken.
Mercedes bjuder på dryck och tilltugg.
Välkommen att anmäla dig själv och vän!

karoline1

Karoline de la Concha

är på plats med ett axplock av sommarens vackraste plagg från bl.a Britt Sisseck, Stine Goya, Rodebjer, Ganni, Little Liffner. Hennes blogg finner du här http://karolinedelaconcha.com/ och här kan du hitta mer om plaggen i butiken – https://kadelaco.se/

Karoline har jobbat med mode i sexton år. Hennes resa började i NYC med PR-studier och jobb på NARS. Resan fortsatte till ett butikschefsjobb i Köpenhamn och sedan 2003 driver hon sin egen verksamhet. Efter att ha haft butik i Malmö och Helsingborg driver hon nu sin unika butik Karoline de la Concha strax söder om Helsingborg i en gammal sekelskifts-villa. Med starkt fokus på en privat shoppingupplevelse bryter hon den traditionella varuhushetsen. Hennes främsta inspiration är härliga miljöer, möten med spännande människor och skönheten i det inte helt perfekta. Följ med på Karolines inspirationsresa!

tyrastina1

Tyra-Stina Wilhelmsson

är 21 år och nyligen hemflyttad från New York. Hon bloggar på METRO-MODE https://tyrastinamim.metromode.se
I bloggen delar hon med sig av sina guldgruvor, stilspaningar, rosa skor, djupa tankar, svarta läppar och galna outfits. Utöver bloggen frilansar hon som skribent, fotograf, stylist och kreatör.

 

karolineotyrastina

Vill du få liknande artiklar direkt till din email i framtiden?
Prenumerera här

Läs mer

7 augusti, 2018 / Evenemang
7 juni, 2018 / Pop-Up Store
5 juni, 2018 / Pop-Up Store
22 maj, 2018 / Pop-Up Store