Gå vidare till innehåll

Säljstart för A-Klass Sedan

Bara lite drygt ett halvt år efter premiären för nya A-Klass, är det nu dags för en sedanversion av bilen. Det är första gången Mercedes-Benz minsta bil kommer att säljas med traditionell bagagelucka. A-Klass Sedan har klart designsläktskap med både C- och E-Klass och ger hela känslan av en premiumsedan men i mindre format.

mercedes-benz-a-klass-sedan3

Liksom halvkombi-versionen har A-Klass Sedan en mängd olika intelligenta funktioner – inte minst det röststyrda infotainmentsystemet MBUX med widescreeninstrumentering och navigation med augmented reality.

A-Klass Sedan kommer med tre bensinmotorer och en diesel. Priserna börjar på 273.900 kronor för A 200 på 163 hk. Den som väljer A 180 d får en bil som klarar sig på 4,1l/100 km (NEDC) och ett pris från 285.900 kr.

De första bilarna väntas komma hit i februari.

Här kan du läsa mer:

mercedes-benz-a-klass-sedan6 mercedes-benz-a-klass-sedan5

mercedes-benz-a-klass-sedan2

Vill du få liknande artiklar direkt till din email i framtiden?
Prenumerera här

Läs mer

15 januari, 2019 / Nyheter
15 januari, 2019 / Personbilar
9 januari, 2019 / Nyheter
18 december, 2018 / innovation